Visiber Recognition 2017 Meraikan Kejayaan Setiap Pengedarnya

Visiber Recognition 2017 telah berjaya meraikan pengedar-pengedarnya yang mencapai target kecemerlangan pada tahun 2016 pada 10 Jun 2017 yang bertempat di Level 3 Ballroom, Geno Hotel Shah Alam. Merupakan acara tahunan bagi meraikan kejayaan pengedar-pengedar mereka dengan persembahan pelancaran aplikasi baharu serta artis cina buat semua tetamu yang hadir.

Kemeriahan Visiber Recognition 2017 di Geno Hotel, Shah Alam

Bagi komuniti masyarakat Cina amnya, mereka sudah pun mengetahui Apa itu Visiber? Namun berbeza pula buat Otomen dan masyarakat Melayu untuk mengetahui apa itu sebenar Visiber. Otomen sendiri tidak tahu apa Visiber dan apa yang mereka jualkan.

Okay laa… Meh sekejap otomen cuba terangkan apa yang otomen faham ye… Visiber ini bermaksud “Visi dan Nombor” yang juga sebelum ini dikenali dengan “Pyramick”. Ia merupakan satu kejayaan dalam metafizik yang menggabungkan 4 idelogi dan juga teori. Bagi masyarakat Cina khususnya, nombor sangat penting yang menggambarkan kehidupan, makanan dan perjalanan mereka di dunia ini.

Selain itu, objektif Visiber memainkan peranan “pivotal” untuk mengimbangi kehidupan seseorang agar dia mampu mencapai aktualisasi diri dalam perniagaan, kesihatan, kerjaya, hubungan dan juga kekayaan.

Masyarakat CIna memang sangat obses dan percaya akan sesuatu nombor ini mampu mengubah kehidupan mereka. Daripada nombor-nombor yang dipilih, ia akan dijadikan barang kemas seperti cincin koktel (iaitu dalam bekas telur yang berbentuk cabochan) dan disemat dengan elemen swarovski crystal yang sangat mempesonakan. Dipakai pula dengan kod crystam ring dan nombor bersinar, si pemakai akan kelihatan berseri-seri dan berkeyakinan tinggi. Kehidupan digital ini mampu mengubah nasib mereka dengan memakai cincin tersebut.

Ucapan perasmian dan persembahan tarian robot dan artis-artis cina membuatkan lagi kemeriahan di dalam dewan ballroom Geno Hotel.

Selain itu, pihak Visiber dan Priofingol juga telah melancarkan satu aplikasi baharu kepada para pengguna telefon pintar (app.visiber57.com) yang dirasmikan oleh Dato’ david Hew. Aplikasi ini memudahkan pengedar dan pelanggan untuk mengenali antara satu sama lain dengan lebih dekat serta mengetahui tentang produk-produk Visiber.

Setelah pelancaran aplikasi baharu (Visiber57.com) selesai, majlis diteruskan kepada penganugerahan kepada pengedar-pengedar yang telah berjaya. Usaha tangga kejayaan. Itulah yang perlu kita galas dan laksanakan untuk bertemu di kemuncak kejayaan seperti mereka ini.

Majlis yang penuh gilang gemilang itu diadakan dengan pelbagai lagi aktiviti menarik seperti Grand Lucky Draw yang bernilai RM100,000 dan juga produk-produk barangan kemas dari Visiber dan Priofingol.

PRIOFINGOL 

Lifestyle, Consultation, Articles, Jewelry & Accessories, Home & Living, Food & Travel, Education & Training

website :  PRIOFINGOL

Facebook:  priofingol

Instagram:  @priofingol

VISIBER
Numbers Methodology – A human behavioural study developed –
Analysis on career, relationship, family & health
website:  visiber
Facebook :  visiber
Instagram:   @visiberofficial

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.