Tampil Kurus Seawal 7 Hari

Okay…. Otomen tahu ramai di kalangan pembaca blog sekarang ini inginkan tips dan nasihat serta produk yang boleh kurus, cantik dan sihat.

Siapa yang tak nak kurus kan? Bila badan kita dah ideal, penampilan kita juga turut berubah. Orang ramai pun mula menyenagi kita. Dan, kita pun lebih berkeyakinan dalam melakukan sesuatu perkara.

Tapi, takde lah kata G.E.M.O.K. tu tak bagus. Gemuk tu awesome rite! Cuma janganlah terlebih-lebih.. Hehehe

Jom Kurus Bersama Dengan LEMONEX

Korang mungkin ada masalah kegemukan? Ni… Otomen perkenalkan produk Lemonex yang akan dapat membantu selesaikan masalah berat badan korang. Ia merupakan minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.

Otomen tahu ramai diluar sana yang menghadapi masalah berat badan terlebih ni. Lebih-lebih dalam kalangan rakyat Malaysia yang hari ini makanan sana sini dihidangkan. Nak dikata rakyat Malaysia tak cukup makan memang tak lah kan! Terlebih makan lagi ada la! So… sebab tuh lah ramai yang over-reacted dalam pemakanan mencari solution nak kurus dan sihat semula!

Kandungan LEMONEX

Seperti mana yang kita tahu, lemon sangat berkhasiat dalam melancarkan pencernaan, menstabilkan tekanan darah tinggi, detoksifikasi racun dalam tubuh, vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.

LEMONEX mengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif. LEMONEX membantu anda untuk lebih bertenaga, singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terKURUS tanpa sengaja!

4 Bahan utama yang terkandung dalam Lemonex

GRAPEFRUITS ( Buah limau Gedang )
Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan.
Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.

LEMON
Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.
Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah
Dengan itu,ia mencegah insulin dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.

CITRIC ACID
Citric acid/Vitamin C adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.
Menurut hasil kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak ketika
bersenam.

NANO SUGAR
Nano sugar adalah partikel halus sucralose.Ia pengganti terbaik untuk gula biasa.
Nano sugar mengadungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah.
Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.

Nak terus kurus, cantik dan sihat… Maka kena lah pastikan pemakanan yang sihat dan seimbang.

Kelebihan LEMONEX

Jadi, mengapa tidak mencuba produk Lemonex?

  • tidak perlukan korang berlapar
  • tak perlu pun nak bersenam
  • dapat meningkatkan metabolisma
  • detox segala sisa bahan buangan yang ada dalam tubuh badan
  • cepat mencairkan lemak
  • 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
  • tenaga juga bertambah
  • 3x lebih pantas mengecilkan perut
  • berat badan korang menyusut seawal 3 hari.

Best ker Best!

Testimoni Pengguna Terhadap Produk LEMONEX

“Baru je minum 4, 5 hari, berat turun hamper 2kg! Dari 59.8 dah jadi 58. Ingat nak timbang lepas 2 minggu, teruja plok nak bagi feedback.” (Cik Zia, KT)

“Sukanya minum lenonex inchi lost, jeans 30 dah boleh pakai balik, nak aim 27 punya pulak.” (Lina, KL)

“Alhamdulillah, seminggu minum lemonex turun 5 kilo baru je lepas timbang, tanpa diet ketat.” (Afiq, Klang)

“Sebelum ni nak turun 1kg pun susah, lepas consume lemonex… berat turun 3kg. Alhamdulillah… terasa ringan sikit badan.” (Aishah, Kedah)

“Kak Ti pi kenduri ex college tadi, ada member cakap… ‘u look slim..’ baru je minum 5 sachets.” (Kak Tie, Perak)

“Suami puji pipi dah tak tembam, saya terus repeat order… sebulan dah consume lemonex.. Alhamdulillah.” (Liza, Johor)

Cara Minum LEMONEX
  1. Minum Lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan.
  2. Minum air 2-3L sehari.
  3. Selepas jam 7.00 malam, jangan minum manis atau bergula.

Berminat nak cuba minum produk Lemonex? Info lanjut seperti di bawah:-

Pengedar | Lutfi Johari

Facebook | http://www.facebook.com/vioscity

WhatsApp | 013-3309002

2 thoughts on “Tampil Kurus Seawal 7 Hari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s