Nikmati Ais Krim Pilihan Ramai

Waaallllaaaa weeyyyhhhh…. Sekali dapat makan ais krim time panas-panas ni pasti sedap dan seronok kan?

Korang teringin tak nak makan ais krim buatan sendiri yang lembut dan gebu serta menepati citarasa korang yang memang tengah haus dek keterikan panas matahari sekarang ni? Jom… Otomen bawakan korang dengan satu jenama ais krim yang rasanya tidak asing lagi di pantai timur yang menjadi igau-igauan setelah dapat menikmatinya.. Hehehe

Memperkenalkan….

DZAS SOFT ICE CREAM

HANYA RM1.00

DZAS SOFT ICE CREAM DIYAKINI

FRESH

dan yang paling penting

SANGAT SEDAP

Selain itu, ia juga menerima tempahan seperti majlis perkahwinan, hari guru, jamuan hari raya, rumah terbuka, majlis hari lahir, hari keluarga dan banyak lagi.

Ais krim buatan sendiri. Memang sedap dan berbaloi. Boleh pilih apa sahaja perisa yang korang mahukan. Inshaa Allah… pasti akan tertunai hajat korang nak nikmati perisa yang korang gemari.

Perisa DZAS SOFT ICE CREAM yang boleh didapati:-

  • Vanilla
  • Coklat
  • Cappucino
  • Mocha
  • Yam
  • Strawberry
  • Jagung
  • Durian
  • Blueberry

Kemeriahan orang ramai merasai dan nikmati ais krim buatan sendiri dari DZAS SOFT ICE CREAM… Memang ramai dah pun merasai dan menyukainya.

DZAS SOFT ICE CREAM juga boleh didapati di kawasan seperti

  • Terengganu
  • Selangor
  • Sarawak
  • Perak

Korang berminat juga ingin menjadi rakan niaga??? WhatsApp ke nombor 017 – 234 0169.

Murah…. Sedap…. Berbaloi-baloi…

Hanya RM1.00 sahaja…

Maklumat lanjut boleh layari:-

WhatsApp | 017 – 234 0169

Blog | http://soft-icecream.blogspot.my/

Facebook | http://www.facebook.com/dzasicecream

Instagram | http://www.instagram.com/dzas_soft_ice_cream

6 thoughts on “Nikmati Ais Krim Pilihan Ramai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.