Terpaksa Cantik | Rahsia Transformasi Qiss Izzatul

Rasanya semua pun tahu kebanjiran produk kesihatan dan kecantikan yang semakin berleluasa hari ini. Nak cantik, Nak gebu, Nak putih, Nak flawless…. WoW!!! Memang citarasa wanita lah tu kan… Hehehe… Kini korang yang bergelar wanita tak perlu lagi risau dengan adanya Raspbell Glow & White Candy, satu produk kecantikan yang merupakan Vitamin C dan sangat sedap untuk dinikmati.

NAK KEKAL CANTIK SEMPURNA PUTIH, GLOWING, GEBU & PINKISH ???

Raspbell Glow & White Candy adalah jawapan yang paling tepat sekali buat korang… Dengan menggunakan Raspbell Glow & White Candy ni, kulit korang akan menjadi lebih cerah dan kekal glowing & flawless walaupun tanpa makeup 24jam. Jadinya, korang tak perlu lagi nak makeup tebal-tebal.

Kulit yang Gelap, Kusam & Tidak Bermaya akan kelihatan Lebih Cantik , Flawless & Glowing  hanya dalam masa 14 hari sahaja.

Semenjak Qiss mengamalkan Raspbell Glow & White Candy ni, peringkat pertama yang diperolehi sangat memuaskan. Sekarang Qiss dah tak risau lagi dengan masalah yang datang. Kini… kulit Qiss sempurna berbanding sebelum ini.

Qiss juga mengesyorkan kepada semua untuk mencuba Raspbell Glow & White Candy hari ini kerana korang pasti akan berpuas hati dengan set vitamin C ini.

Kandungan Raspbell Glow & White Candy

Raspberry

Raspberry merupakan tanaman dari genus rubus, tetapi standard bahasa inggerislah yang memberikan nama buah ini bernama Rubus idaeus. Buah ini sangatlah sulit sekali untuk ditemukan di Indonesia, tetapi buah ini sangatlah umum ditemukan pada kemasan seperti selai ataupun sirup frambosia. Bentuk dari buah ini kecil dan telah memiliki banyak warna yaoti merah, ungu, hitam dan emas.

Vitamin C

Vitamin C, juga dikenali dengan nama saintifiknya – asid askorbik, adalah sejenis vitamin larut air. Ia tidak disimpan dalam jumlah yang besar dalam badan – sebarang lebihan akan dikumuh melalui air kencing. Sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral.

Buah-buahan dan sayur-sayuran adalah sumber terbaik vitamin C:

  1. Buah-buahan: Jambu batu, betik, buah sitrus (seperti oren dan limau gedang), kiwi dan strawberi.
  2. Sayur-sayuran: brokoli dan tomato.

L-Gluthathione

Glutathione adalah bahan semulajadi yang dihasilkan oleh hati dan ia juga ditemui dalam buah-buahan, sayur-sayuran dan daging. Glutathione banyak terlibat dalam proses di dalam badan, termasuk pembinaan dan pembaikan tisu, membuat bahan kimia dan protein yang diperlukan dalam badan, dan sistem imun. Glutathione sebagai pemutih kulit, bahan anti oksida.

L-Cystine

L-Cysteine adalah asid amino, yang berfungsi sebagai blok binaan protein. Apabila digunakan sebagai makanan tambahan, cysteine biasanya dalam bentuk N-acetyl-L-cysteine, atau NAC. Badan anda menukarkan NAC ke cysteine dan kemudian ke dalam glutation antioksidan dipanggil Antioksidan pertempuran bahan-bahan berbahaya yang dipanggil radikal bebas, yang memusnahkan membran sel dan DNA.

Cerepron

Cerepron ialah teknologi terkini pengekstrakan yis dari Jepun yang dihasilkan khusus untuk kecantikan kulit. Ianya lebih efektif dan berkesan berbanding glutathione yang diambil secara oral atau suntikan Vitamin C untuk tujuan mencerah, melembap, menghalus & menggebukan kulit.

Cerepron sangat kaya dengan asid amino, mineral & vitamin yang merangsang penghasilan gluta semulajadi dari dalam badan dan turut menghalang penggelapan kulit akibat terik matahari. Hasilnya kulit lebih kenyal, anjal & kekal remaja walau semakin meningkat usia.

 

Cara Pengambilan Raspberry Glow & White Candy

  1. Ambil 1 tablet pada bila-bila masa.
  2. Simpan di tempat kering bawah 25’C dan pastikan penutup sentiasa ditutup rapat.

HARGA RASPBELL GLOW & WHITE CANDY

1 botol (60 Tablets x 700mg)

RM 129.00 SM / RM 139.00

Cara Pembelian Raspbell Glow & White Candy

 Terus Whatsapp ke 018-3820392 (Qiss Izzatul)
Jangan lupa Like dan subscribe Youtube channel ye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s