Hadiah Kreatif dan Menarik Untuk Pengantin Baru

Cuti sekolah awal tahun dah nak bermula. Pasti korang semua dah berderet-deret dapat kad jemputan perkahwinan, pertunangan dan lain-lain dari kawan-kawan korang kan. Dah confirm korang pening memikirkan hadiah terbaik buat mereka? Jadi, otomen nak cakap, cuba korang bagi hadiah DIY yang paling cool dan nice untuk pengantin baru itu nanti. Pasti mereka teruja dan tak sangka hadiah cute tuh dari korang kan.

Jom! Otomen kongsikan satu laman web yang menyediakan servis hadiah-hadiah menarik dan cantik. Siap korang boleh DIY sendiri taw ikut kesesuaian citarasa korang. Laman web Printcious – Precious Gifts From Your Heart menawarkan pelbagai pilihan hadiah menarik untuk korang pilih sebagai hadiah kepada bakal pengantin baru.

12-unique-gifts-for-him-for-her-source-file1-20180220173340

Hadiah Lebih Bermakna Dengan Printcious.my

Printcious.my adalah satu laman web yang menyediakan DIY Gift dengan pelbagai hadiah menarik dan comel serta harga yang berpatutan. Terdapat pelbagai pilihan hadiah sama ada untuk lelaki, wanita malah kanak-kanak juga ada. Senang kata, semuanya ada di sini. Korang boleh buat pilihan sama ada untuk hadiah Birthday, Hari Wanita, Hari Bapa, hari Ibu dan juga hadiah buat insan tersayang. Memang cantik-cantik dan menarik korang boleh pilih di sini.

123

Hadiah DIY

Korang juga boleh membuat design sendiri untuk dijadikan hadiah kepada bakal pengantin baru nanti. Korang boleh guna template yang disediakan atau menggunakan gambar sendiri sebagai pilihan korang sendiri.

Sebagai contoh, otomen nak hadiahkan pada kawan otomen dengan mug cawan ni.. Jom tengok macam mana caranya ye…

4

1) Pilih jenis mug yang korang inginkan

5

2) Pilih warna yang disediakan. Otomen pilih warna hitam sebab otomen kan lelaki.. Hahaha.. Kemudian, klik “Start Designing”.

6

3) Design ciptaan korang sendiri mengikut kesesuaian rekaan korang. Boleh masukkan gambar dan teks juga ya

7

4) Klik Done. Dan korang akan dibawa ke paparan hadapan semula untuk pembayaran. 5) Klik “Add to Cart” untuk maklumat pembayaran seterusnya. Korang boleh edit semula jika tidak berpuashati.

Pelbagai Pilihan Hadiah Menarik Di Printcious.my

Ada macam-macam door gift yang korang boleh dapatkan di sini. Tak perlu dah pening-pening kepala memikirkan hadiah menarik apa buat bakal pengantin baru nanti. Korang singgah je ke laman web Printcious.my ni. Semuanya memang cantik-cantik dan comel-comel je untuk korang pilih.

8

Bagaimana Cara Nak Mendapatkannya?

Korang dah tertarik dan tersuka dengan design sedia ada dan juga servis design sendiri tuh. Jadi, caranya mudah sahaja untuk korang dapatkan perkhidmatan ni. Hanya perlu daftarkan akaun di Printcious.my dan dapatkan hadiah DIY yang menarik di sini.

Apa tunggu lagi? Jom cepat! Tempah hadiah terbaik korang sekarang juga. Ianya akan menjadi lebih bermakna hanya di Printcious,my – Printcious Gift From Your Heart.

Untuk maklumat lanjut, sila layari:-

2 thoughts on “Hadiah Kreatif dan Menarik Untuk Pengantin Baru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.