Lazada Shopathon Blogger Contest

Buat pertama kalinya Otomen nak join Lazada Blogger Contest untuk tahun ini. Untuk bulan September ni, Lazada menganjurkan Shopathon Blogger Contest sempena 9.9 Festival Sale yang menawarkan tawaran hebat bermula pada 6 hingga 9 September 2018 ini.

Lazada-99-Festival-Banner

So, korang apa lagi? Jom shopping dengan Lazada yang dah pun bermula festival nya semalam.

Select three products on Lazada that you have always wanted to buy

1) Yongnuo YN35mm 35mm F/2.0 F2 AF Wide Angle Fixed FF Lens for Canon Camera EOS

1Okay…memandangkan otomen sudah ada kerjaya baru iaitu menjadi Photographer, jadinya perlu untuk seorang jurukamera melengkapkan perkakasan kamera yang sedia da dengan pelbagai lagi jenis lens. Lens wide angle ni memang lama dah otomen idamkan. Kalaulah otomen menang contest ni, boleh lah nanti otomen beli lens ni kan. Hehehe

2) Toshiba FlashAir IV 64GB Wireless Wifi Class 10 SD Memory Card

2

Ini lagi satu kelengkapan yang otomen perlukan. Dan, disebabkan kecanggihan teknologi masa kini, jadinya kadang-kadang pelanggan nak gambar on-the-spot. So, otomen bercadang nak lah kan beli Memory Card wireless ni. Senang terus transfer je ke telefon memandangkan camera DSLR yang otomen ade tak include wifi.

3) Gaming PC Intel Core i5 2320 3.3GHZ GTX750TI 8GB RAM 500GB Hardisk Dekstop

3

Hehehe… Ni memang favourite dan hobi otomen. Main game sejak dari dulu lagi. Puan isteri, LeYa pun dah faham sangat dah. So, untuk lebih Nampak bergaya dan elegan (Kahkahkah), otomen teringin jugaklah nak memiliki PC Gaming ni, walaupun hakikatnya otomen lebih banyak main game di Smartphone.

So, korang yang memang kaki shopping tu, apa kata jom shopping sempena 9.9 Festival Sale yang sedang berlangsung ni dari 6 September sehingga 9 September 2018. Jom shopping di Lazada Malaysia untuk penjimatan pembelian korang!

Kalau ada juga di antara korang yang berminat nak join contest ni, boleh klik Shopathon Blogger Contest.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.