Tempahan Design Blog oleh LF Production

Okay… Haiii semua… Kali ni Otomen Taro nak review beberapa blog untuk korang boleh terus tengok dan buat pilihan. If korang berminat untuk blog idaman korang, bolehlah terus hubungi Otomen dan LeYa. Dari segi harga semuanya berbaloi-baloi boleh kami sediakan. Tapi… kalau nak FREE, silalah design sendiri ye..😜 Hahaha

Jom tengok tempahan pertama yang datangnya dari Blog Dunia Anak-Anak Suzana Firdaus yang bertemakan turqoise, biru laut dan pink. Tema yang sesuai untuk pemilik menceritakan aksi dan telatah anak-anaknya dan juga beberapa tips kekeluargaan sebagai sumber carian kepada semua.

Blog 1

Pemilik blog memilih gambar anak-anak sebagai penghias header. Anak-anak kan permata hati dan amanah Allah. Jadi, bila buka je lembaran blog, pemilik pasti sejuk melihat gambar anak-anak di headernya.

Blog 2

Jom baca pengalaman dan tips parenting di blog Dunia Anak-anak Suzana Firdaus.

Cerita Dunia Anak-Anak Suzana Firdaus

____________________________________________________________________

Blog kedua yang akan Otomen ceritakan adalah seorang pelajar Sekolah Menengah. Menampilkan tema pink dan purple kerana dari kecil memang meminati warna itu.

Blog Wafa, seorang penulis muda yang amat meminati bidang penulisan untuk mengembangkan lagi bakatnya dalam bidang penulisan meminta kami untuk menghiaskan lagi blog agar kelihatan cantik buat pembacanya.

Blog 3

Jom tengok blog penulis muda berbakat dalam blog beliau.

CERITA WAFA

________________________________________________________________

Blog yang ketiga dan terakhir untuk kali ini ialah blog seorang lelaki. Blog yang simple, tak ada bunga-bunga, sesuai dengan perwatakan seorang lelaki dan lebih mudah untuk mencari informasi di dalamnya. Pemilik blog, Kocai amat meminati bidang permotoran dan kami perlu bermain dengan warna agar serasi dengan temanya.

Blog 5

Elemen warna hijau muda, putih dan hitam menambahkan lagi seri wajah blog ini.

Jom lah kita LIVE VIEW blog beliau, pasti banyak pengalaman dan tips tentang motor ada dalam blog ini.

CERITA KOCAI

_________________________________________________________

Sekian, review design blog untuk kali ini. Jika korang benar-benar berminat, boleh hubungi Otomen Taro sendiri atau wife Otomen, Illya LeYa. InsyaAllah kami akan laksanakan tugas yang diamanahkan dengan sebaiknya.

Berminat dengan design LF Production?
Jangan malu dan jangan segan untuk WhatsApp kami.
Contact No.: 017-6321680 atau 012-2910704
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Website
Contoh Design Full Template

4 thoughts on “Tempahan Design Blog oleh LF Production

  1. Illya LeYa says:

    Sebarang tempahan dan pertanyaan boleh hubungi kami. Terima kasih kerana mempercayai kami.😊😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.