Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Dah lama juga lah Otomen tak join giveaway atau segmen yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger. Al-maklum dan faham lah jenis lelaki kan. Kadang-kadang malas nak join. Hehehe… Tetapi, blog satu ni memang otomen rasa best dan enjoy dengan tulisannya. Siapa lagi kalau tak kenal, Abam Kie kan? Penulis blog yang berkebolehan ni. Otomen tahu Abam Kie anjurkan segmen ni dari Blog LeYa, wife otomen yang sememangnya sangat rajin join segmen sana sini. Berbeze sungguh lah dengan otomen kan? Hahahaha…

Dan lagi satu sebab otomen join sebab syarat-syaratnya tak susah mana pun. Jadi, memang sangat best lah untuk join. Ada hadiah menarik juga buat pemenang. Memang terbaeeekkkk! Yang nak join, jom cepat ke blog Abam Kie dengan klik link di bawah ye:-

Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Last, good luck lah ye buat yang dah join tuh.. Hehe..

Advertisements

7 thoughts on “Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

  1. Abam Kie says:

    Assalamualaikum.Terima kasih byk2 sbb sudi join segmen abam kie yg biasa2 ni. In Shaa Allah, abam kie akan kemaskini blog list dlm masa terdekat. Good luck and happy blogging!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.