Dapatkan Diskaun Voucher Sehingga RM500 Di My Home

Actually Otomen pun baru je tahu tentang diskaun voucher yang ditawarkan di My Home ni. Tu pun sebab masa Otomen singgah dulu di Home Fair MITEC. So, korang yang bercadang nak membeli perkakasan rumah, boleh lah singgah ke My Home yang akan berlangsung di Sunway Pyramid Convention Centre pada 02 – 04 Ogos 2019 ini.

Alhamdulillah… Promosi lagi kan! Korang yang berkunjung ke My Home ni jangan lupa untuk dapatkan tawaran menarik dan unik. Sebab? Kawan Otomen adalah dia beli sebuah TV yang berharga RM1,200 dengan hanya bayar RM700 sahaja. Gila tak gila promosi di My Home ni kan!

Kenapa boleh macam tu sekali murah tu? So, dia pun ceritakanlah. My Home ni rupanya adalah satu-satunya pameran perabot dan barangan rumah yang menawarkan diskaun voucher kepada para pengunjung. Voucher yang disediakan pun berbaloi-baloi iaitu cash voucher yang bernilai sehingga RM500. Wow!

So, hurry up guys! Apa korang tunggu lagi? Booked the date minggu ni untuk dapatkan promosi jualan perabot murah dan dapatkan juga diskaun voucher yang disediakan. Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal My Home ni, boleh rujuk maklumat yang Otomen kongsikan di bawah ni ye.

Facebook

https://www.facebook.com/myhomeexhibition

Tarikh

02 – 04 Ogos 2019

Lokasi

Sunway Pyramid Convention Centre

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.