Dapatkan Koleksi Pakaian Terbaik di DORstyle.com

Gaya pakaian semakin hari semakin banyak trend. Rata-rata lambakan shopping pakaian berleluasa di mana-mana sahaja. Tambah-tambah pula bila ada sales berlangsung. Pasti akan menarik ramai untuk mengunjunginya. Hari tu, Otomen dan LeYa adalah diberi peluang untuk shopping di laman web pakaian termurah dan cantik-cantik rekaannya. Jom tengok Otomen menggayakannya!

DORstyle.com merupakan sebuah kedai dalam talian yang menjual pakaian dan aksesori fesyen lelaki. Ia juga dikenali sebagai First Ten Enterprise yang ditubuhkan sejak tahun 1999. Sejak dari itu, syarikat itu telah berkembang setiap hari dan kini ia telah menjadi salah satu outlet fesyen lelaki terbaik.

Apa yang menariknya tentang DORstyle.com ini adalah ia menawarkan kualiti pakaian terbaik untuk fesyen lelaki di pasaran dalam talian dan tidak mungkin korang boleh dapat di pasaran. Selain itu, lebih daripada 10 cawangan di seluruh pusat membeli-belah telah turut bersama dengan platform online ini untuk menyediakan tips fesyen terbaik kepada semua pelanggan.

Kenapa korang kena shopping dengan DORstyle.com?

Kawalan Kualiti (Quality Control)

DORstyle.com sentiasa memastikan agar tumpuan utama diberikan adalah kualiti produk. Mereka akan pastikan kesemua pelanggan mendapat kualiti terbaik.

Mesra khidmat Pelanggan

DORstyle.com tidak akan sewenang-wenangnya berkhidmat kepada pelanggan dengan sikap “because-this-is-my-job”. Mereka akan pastikan pelanggan berasa selesa sepanjang membeli-belah di platform mereka. Jika pelanggan memerlukan bantuan, bila-bila masa sahaja akan diberikan dengan penuh mesra dan layanan baik secara atas talian.

Memang banyak sangat pilihan yang korang boleh dapatkan di laman DORstyle.com ni.

Apa tunggu lagi? Jom ramai-ramai kita serbu laman online DORstyle.com sekarang!

www.DORstyle.com

Kalau korang nak dapatkan diskaun 15%, boleh guna kod promo di bawah ini ketika membuat transaksi pembayaran. Kod promo ini sah sehingga 31 Januari 2020 sahaja ye.

Kod Promo : LEYAFAIZOL

Okay… Jom Otomen belanja sedikit sedutan ketika Otomen memperagakan pakaian yang ada.

One thought on “Dapatkan Koleksi Pakaian Terbaik di DORstyle.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.