Wall’s Special Edition Tealive Boba Ice Cream Kini Boleh Didapati Di Seluruh Negara

Peminat Boba kini pasti boleh rasa gembira! Wall’s Special Edition Tealive Boba Ice Cream yang merupakan kolaborasi terkini di antara jenama aiskrim ternama di Malaysia – Wall’s dengan rangkaian bubble milk tea, Tealive, kini boleh didapati di seluruh negara di dalam dan luar talian selepas mendapat sambutan yang luar biasa. Rakyat Malaysia kini boleh #BobajeLAH dengan #WallsBobalicious tidak mengira tempat dan waktu!

Wall’s Special Edition Tealive Boba Ice Cream diperbuat dengan 100% rasa teh susu dan bijian pearl yang kenyal dalam setiap gigitan. Ia turut direka khusus untuk memberikan pengalaman sensori baharu kepada minuman yang sememangnya sinonim dengan rakyat Malaysia melalui tekstur yang berbeza tetapi amat menarik, aiskrim berkrim yang kaya dengan rasa hinggalah kepada pearl yang kenyal dan lembut.

Ianya dijual pada harga berpatutan bagi memastikan peminat Boba dapat menikmati minuman kegemaran mereka dalam bentuk sebatang aiskrim tanpa mengira tempat dan waktu!

Pada bulan Mei ini, samaada korang telah melalui hari yang sukar atau memang mengidamkan boba milk tea atau sebatang aiskrim mahupun korang memerlukan sesuatu untuk menaikkan semangat terutama dalam situasi dunia tidak menentu ini di mana kita harus mengamalkan penjarakkan sosial, mungkin #WallsBobalicious boleh membantu.

Apa kata korang kongsikan kenikmatan ini dengan keluarga sebagai tambahan kepada sesi berbuka sepanjang Ramadhan dan sambutan Hari Raya dengan keluarga terdekat.

Untuk tempoh yang terhad, #WallsBobalicious boleh didapati di kesemua kedai mini utama, pasar raya, pasar raya besar, kedai serbaneka (7-Eleven, myNEWS, Shell, Petronas, Caltex dan lain-lain), termasuk cawangan Tealive terpilih di seluruh negara.

Harga : RM2.20 – RM2.70 sebatang

Wall’s Special Edition Tealive Boba Ice Cream juga boleh didapati di laman e-commerce seperti Lazada, Grab, Shopee dan Beepit dalam pek 15 dan 30 batang aiskrim.

Pesan #WallsBobalicious secara atas talian hari ini, melalui pautan di bawah:

● Lazada (Lembah Klang & Penang):
https://bit.ly/2xUkdT2
(Penghantaran Percuma untuk 300 Set Pertama)
● Penghantaran Wall’s (Lembah Klang Sahaja melalui Beepit):
https://wallsicecream01.beepit.com
● Shopee (Lembah Klang & Penang):
https://bit.ly/2LdW7FB
● Grab (Lembah Klang, Penang & JB):
https://bit.ly/2xOwmIY

Untuk maklumat lanjut, layari
Website
www.walls.com.my

Facebook
https://www.facebook.com/wallsmalaysia/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.