Tawaran Pulangan Tunai Sehingga 20% Dengan Maybank QRPay

Hai semua. Sejak dua menjak ni Otomen Taro perhatikan banyak aplikasi membeli-belah membuat tawaran hebat kepada pembelinya. Tidak terkecuali juga PG Mall. PG Mall ada menawarkan pulangan tunai sehingga 20% dengan pembayaran melalui Maybank QR Pay. Yang mana tak tahu lagi apa itu PG Mall, jom baca artikel Otomen kat bawah ni.

PG Mall adalah platform perdagangan (e-Commerce) nombor 1 Malaysia dan juga satu-satunya e-commerce platform tempatan yang ditubuhkan pada tahun 2017.PG Mall ni sebenarnya adalah online shopping mall yang menawarkan pelbagai jenis produk seperti barangan keperluan dapur, barangan elektrik, perhiasan rumah, koleksi pakaian, barangan perhiasan wanita, kasut, beg dan lain-lain. Yang bestnya kali ini PG Mall ada tawarkan promosi buat korang semua dengan cara pembayaran melalui Maybank QRPay. So, tak payah dah korang nak buat online transfer lagi. Banyak kerja kan, guna Maybank QR Pay je. Scan dan Bayar. Settle!

Tidak perlu nak ke mana-mana lagi kan! PG Mall boleh diakses melalui laman web https://pgmall.my/ ataupun melalui aplikasi telefon pintar yang boleh dimuat turun melalui App Store ataupun Google Play.

Pulangan Tunai Sehingga 20% Dengan Maybank QRPay

Maybank QRPay Cashback juga ada menawarkan pulangan tunai 20% serta merta dengan minimum perbelanjaan RM30 melalui PG Mall.  Korang hanya perlu bayar menggunakan Maybank QRPay.

Setiap pengguna atau pembeli layak menikmati pulangan tunai ini sebanyak 2 kali sebulan bermula dari 4 Mei – 26 Jun 2020. Kiranya korang dapat 2 kali penjimatan denan setiap pembelian, 2 X RM20 = RM40. Untung kan!

Price Insight

Selain itu, PG Mall juga merupakan platform e-dagang utama yang ke-3 dalam pilihan rakyat Malaysia dan platform membeli-belah atas talian nombor satu keluaran Malaysia. (Rujuk Mapping Malaysia Leading e-commerce Players – 2020 Quarter 1 Report di Iprice Insights).

Jadi, korang dah nampak kan bagaimana pesatnya PG Mall ni berkembang dengan sangat baik sekali. Apa tunggu lagi? Sementara kempen “Raya Paling Gempak” sedang berlangsung ni, apa kata membeli-belah secara berhemah dan dapatkan pulangan tunai dengan Maybank QRPay.

Untuk maklumat lanjut mengenai PG Mall

Website
www.pgmall.my

Facebook
PGMallOfficial
https://www.facebook.com/PGMallofficial/

Instagram
PGMall.my
https://www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #MaybankQRPayCashback #Maybank2u #Maybank #ShopOnline # Shopfromhome

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.