Bisnes Food Delivery, Inilah Peluang Anda Tambah Income!

Sejak negara kita dilanda wabak Covid-19 ni, banyak perniagaan mula slow. Kalau nak suruh buka restoran atau gerai untuk jual makanan, memang tak dapatlah kan! Bukan semua orang ada modal besar.

Tapi, salah satu bisnes yang tengah trend dan meletop sekarang ni adalah bisnes food delivery. Berniaga dari rumah sahaja! Ambil order melalui Whatsapp, masak dan kemudian pergi buat penghantaran. Dengan cara ni rasanya tak perlu nak keluarkan modal yang besar kan!

Bisnes food delivery merupakan salah satu bisnes yang boleh dianggap membantu ketika PKP, PKPB dan PKPP ni. Ia boleh dilakukan tanpa halangan, yang penting menepati SOP untuk mengelakkan jangkitan Covid-19.

Jadi, apa kata kalau korang yang kehilangan kerja, turut memulakan buat sendiri bisnes food delivery ni. Ia lebih mudah, menjimatkan dan menguntungkan! Jom Otomen berikan cara bagaimana untuk korang memulakan bisnes food delivery ni.

EBOOK BISNES MAKAN DELIVERY

Ebook ini ditulis oleh En. Syaiful atau lebih dikenali dengan nama Abang Speggo. Dalam ebook tersebut, beliau menulis tentang pengalamannya dalam perniagaan makanan secara delivery yang bermula pada tahun 2015. Di samping itu, terdapat juga tips dan persediaan untuk memulakan bisnes makan delivery ini. Tips pemilihan menu, tips buat iklan, cara pengiraan kos dan perletakkan harga juga anda boleh pelajari dalam ebook ini.

APA YANG TERKANDUNG DALAM EBOOK INI?

>> 5 persediaan Sebelum Memulakan Bisnes
>> Kaedah-Kaedah Jualan
>> Cara Pembungkusan
>> Panduan Kira Kos & Keuntungan
>> Bagaimana Nak Mula?
>> Panduan Bina Database Pelanggan Guna Whatsapp
>> Strategi Pantas Bina List 100 Pelanggan Pertama
>> Cara & Time Buat Iklan
>> Cabaran & Rintangan

So? Nak belajar tak segala tips yang ada dalam ebook ni? Gunakan gambar di bawah untuk dapatkan panduan yang terbaik cara bagaimana nak buat bisnes makan delivery. Harga ebook ni pun tak mahal. Hanya RM30 je! Apa tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang dengan klik gambar di bawah.

Bukan itu sahaja! Anda juga akan diberi tambahan ebook berjudul “Super Spaghetti” sebagai bonus. Wah!!! Bolehlah belajar cara buat spaghetti bolognese yang sedap nanti. Yummy!

Kalau korang rasa nak tambah income musim PKPP ni, elok sangatlah korang dapatkan panduan ni dan belajar cara bagaimana buat bisnes food delivery.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.