Sudah Gosok Gigi, Tapi Masih Kuning dan Berbau? Whitekish Magic Charcoal Ada Bantu Memutihkan Gigi

Ada apa dengan gigi? Of course lah penting bhaiii… Takde gigi macam mana kau nak gigit makanan yang sedap. Lagi pula kalau takde gigi, confirm lah korang taknak senyum kan. Sebab apa? Sebab malu takde gigi.

So, gigi ni sangatlah penting dan perlulah kita menjaganya dengan baik. Rata-rata hari ini termasuk Otomen yang merupakan peminat kopi dan perokok tegar mengalami masalah gigi kuning dan tidak sihat. Nak berhenti rokok? Memang payah derrr… Jadi, apa yang Otomen jumpa baru-baru ni satu produk yang dapat membantu Otomen dan kawan-kawan semua untuk memutihkan gigi dan mengembalikan gigi bersih berseri tanpa ada rasa malu lagi nak senyum. Aha! Jom teruskan bacaan lagi…

Inilah dia produk Whitekish Magic Charcoal. Produk Whitekish ni dihasilkan daripada 100% bahan semulajadi seperti arang aktif dan tempurung kelapa. Di negara India, tempurung kelapa dan arang ni sudah banyak digunakan kerana mempunyai banyak manfaat kepada kesihatan dalaman mahupun luaran. Jadi, tidak hairanlah hari ini ia berleluasa ke serata dunia kerana kandungannya yang sangat baik. Whitekish Magic Charcoal ini juga telah mendapat kelulusan daripada KKM dengan no siri (NOT200700100K) dan semestinya ia selamat digunakan tanpa was-was.

Macam biasa mesti korang nak tahu apa faedah yang ada pada Whitekish Magic Charcoal ni kan. Jom tengok kat bawah ni:

  • Dapat memutihkan gigi
  • Menyingkirkan atau membunuh bakteria yang penyebab bau mulut
  • Membantu menghilangkan karang gigi
  • Meneutralkan pH mulut
  • Tiada bahan penghakis (peroxide)
  • Keberkesanan dapat dilihat seawal 1 minggu (melalui penggunaan dan cara yang betul)

Gigih la Otomen memberus gigi menggunakan Whitekish Magic Charcoal ni untuk kelihatan segak bergaya. Tak percaya? Ni ha hasilnya setelah 1 minggu pertama.

Jadi, apa tunggu lagi? Tak kan nak biarkan gigi korang tu berbau dan kekuningan. Maklumat lanjut boleh terus klik link di bawah.

http://www.WHITEKISH.com/

Call / SMS / Whatsapp : 017-8898878

One thought on “Sudah Gosok Gigi, Tapi Masih Kuning dan Berbau? Whitekish Magic Charcoal Ada Bantu Memutihkan Gigi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.