Macam Mana Nak Kurus? Ikuti ‘Formula Kurus’ Ini Sekarang

Haiii… Rasanya mesti ramai yang sampai hari ni berazam nak kurus kan? Tapi masalahnya tak jugak kurus. Mana taknya, balik kerja boleh pergi singgah McD, KFC, Pizza Hut dan seangkatannya untuk melantak banyak-banyak. Lepas tu menyesal berat badan naik. Adeh! Korang ni kan..

Dah cuba macam-macam cara, tapi masih tak berjaya juga menurunkan berat badan. Ok… ni ha Otomen nak kongsikan la sebuah ebook untuk korang yang betul-betul nak kurus. Jangan cakap abam tak payung lak nanti. Ni pun dah nak penghujung 2020. Hope sebelum masuk 2021 dapatlah menurunkan sikit berat badan tu ye tak.. Hahaha… Jom baca lagi!

Ini adalah Nazrin Nasser. Beliau berjaya menghilangkan 25kg berat dalam masa 5 bulan. Walaubagaimanapun, sebelum beliau menjumpai “Formula Untuk Kurus” ni, beliau telah pun mengambil masa 2 tahun untuk cuba menguruskan badannya. Macam-macam Nazrin telah lakukan.

Jadi, dengan Formula Untuk Kurus yang telah berjaya buat beliau turun dalam masa 5 bulan, beliau pun turut cuba untuk berkongsi dengan semua yang ingin kurus juga.

MEMPERKENALKAN ‘FORMULA KURUS’

9 Sebab 
Kenapa Anda Perlu Dapatkan Formula Kuruskan Badan Hari Ini Juga

Sebab #1

Ebook ini membantu pembaca keluar daripada kegagalan pengurusan berat badan yang tidak berkesudahan (tempoh yang realistik 3 bulan ke 6 bulan atau kurang)

Sebab #2
Apabila sudah mencapai berat badan dan bentuk badan ideal, pembaca akan dipandukan untuk terus mengekalkan momentum. Sangat penting untuk menjadikan gaya hidup sihat ini berkekalan.

Sebab #3
Formula disediakan untuk menentukan kadar pengambilan kalori pemakanan serta jenis aktiviti untuk membakar kalori dan lemak berlebihan. Turunkan berat badan dengan makan dan aktif. Tidak ada “extreme diet”. Anda perlu makan cara betul walaupun lebih untuk kekalkan kecergasan.

Sebab #4
Bagi mencapai bentuk badan terbaik dalam hidup, apa yang penting ialah ukuran setiap bahagian badan dan peratusan lemak badan, bukan berat badan sahaja. Panduan disediakan untuk pengukuran badan.

Sebab #5
Langkah demi langkah set perancangan daripada dan pakar-pakar pemakanan dan kecergasan yang hebat. Kami boleh lakukannya dan telah berjaya mencapai keputusan yang memuaskan. Anda juga mampu lakukannya.

Sebab #6
Anda boleh berinteraksi atau bertanya soalan kepada pasukan kami secara online di “Premium Membership Group”. Kami pasti bantu sehingga matlamat anda tercapai.

Sebab #7
Anda tidak akan dapat ilmu dan servis yang sebegini hebat dengan harga yang sangat murah. Anda boleh lantik “expert/qualified personal trainer” atau membeli program latihan nutrisi dan senaman mereka. Anda kena sediakan ratusan bahkan ribuan ringgit (atau dollars?) untuk hasil yang sama.

Sebab #8
Anda boleh mencapai berat badan ideal melalui cara “manual” (pemakanan dan senaman) tanpa “extra cost” (supplement). Kami akan bentangkan anggaran bajet khas untuk anda.

Sebab #9
Jika anda tidak berjaya turunkan sekurang-kurangnya 2 KG dalam masa 4 minggu, pihak kami pulangkan wang anda 100%. Anda berhak menentukan “rating” kualiti servis daripada pihak kami. (Syarat: anda telah mengamalkan tips2 yang diberi dengan komited & konsisten).

Dapatkan Sekarang Ebook ‘Formula Kurus’

Bukan itu sahaja, korang juga akan menerima 7 Bonus Hebat (3 Ebook + 3 Video + FB Group) jika korang mendapatkan “Formula Kurus” ini sekarang juga. Jadi, jom klik pada banner di atas untuk membeli ebook terbaik dari ladang ini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.