Nak Kaya?? Kuasai Marketing 2021-Formula Zero Kos Marketing bersama RichWorks

Macam dah Otomen kongsikan di artikel sebelum ini, siapa tak kenal dengan RichWorks International Sdn Bhd kan? Sebuah syarikat terbesar yang menganjurkan acara dan seminar di Malaysia dalam bidang pembangunan keusahawanan dan pemasaran.

Lagi-lagi korang pun mesti kenal dengan pelopornya iaitu pakar motivasi terbaik dunia, Master Coach Datuk Wira Dr Azizan Osman yang juga merupakan World Class Business Educator dan Asia’s No.1 Business, Marketing & Leadership Coach yang mana berupaya membimbing anak muridnya sehingga mendapat kejayaan yang membanggakan.

Ini terbukti di mana sebanyak 777 usahawan terdiri daripada perusahaan kecil & sederhana (PKS) dalam dan luar negara yang mengikuti Program Mentoring RichWorks telah pun menjana jualan lebih RM2 bilion pada tahun ini.

WoW! Best kan.. Walaupun kita tahu negara dan dunia dalam keadaan krisis kesihatan dan ekonomi akibat pandemik Covid-19, usahawan PKS tersebut yang terdiri daripada Program Mentoring Spire dengan 466 usahawan dan Titanium dengan 311 usahawan menyaksikan peningkatan keseluruhan nilai jualan sekitar 10% berbanding tahun lalu.

Daripada RM2 bilion nilai jualan keseluruhan itu, Spire mencatatkan jualan sebanyak RM211 juta iaitu kenaikan 17.5% pada tahun 2020 berbanding RM155 juta pada tahun 2019. Manakala, bagi Titanium pula mencatatkan kenaikan 9% iaitu RM1.8 bilion jualan tahun ini berbanding RM1.5 bilion pada tahun 2019.

Kenaikan ini menunjukkan bahawa hasil latihan dan bimbingan yang disediakan RichWorks terbukti dapat membantu para usahawan untuk terus memajukan perniagaan serta menyaksikan peningkatan jualan walau pun dalam apa jua keadaan.

Sehubungan dengan itu, RichWorks ingin membantu korang di luar sana untuk turut sama berjaya dalam bisnes yang korang ceburi melalui penganjuran Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 – Formula Zero Kos Marketing yang berlangsung selama 3 hari.

PROGRAM KUASAI MARKETING 2021 – FORMULA ZERO KOS MARKETING
Tarikh | 25 – 27 Disember 2020 (Jumaat – Ahad)
Masa | 9.00 pagi – 6.00 petang
Tempat | Aplikasi Zoom Webinar

Selama 12 tahun RichWorks beroperasi, ia telah membantu lebih 1.1 juta usahawan untuk ubah hidup dan bisnes mereka dengan lebih baik. Perjuangan RichWorks ini telah terbukti dalam membina usahawan PKS dari Zero to Million! Jadi, berbekalkan pengalaman yang ada itu, RichWorks sekali lagi nak bantu korang semua dalam Program Kuasai Marketing 2021 – Formula Zero Kos Marketing.

Nak Kuasai Marketing 2021?

Berapa banyak Zero ‘0’ yang nak di-GANDAKAN?

Ingat lagi sales pernah RM0?

Ingat lagi sales bila capai RM100 yang pertama?

Ingat lagi perasaan capai sales RM1,000 yang pertama?

Dah lupa perasaan capai RM10,000 yang pertama?

Dah pernah capai RM100,000 pertama dan pernah jatuh?

Dah capai RM 1 juta yang pertama?

What’s Next?

Ilmu pemasaran berubah, pasaran berubah, dan di RichWorks sentiasa percaya dengan RESULTS kerana Result Matters.

Apa tunggu lagi? Inilah masanya untuk korang buktikan KEJAYAAN korang dengan FORMULA GANDAKAN ZERO ‘0’ dalam jualan korang sebelum tahun 2021.

RichWorks juga ingin taja 3,000 pendaftaran terawal 100% secara PERCUMA!

Join Sekarang di website www.zerokosmarketing.com dan kongsikan peluang ini kepada 10 rakan-rakan lain.

One thought on “Nak Kaya?? Kuasai Marketing 2021-Formula Zero Kos Marketing bersama RichWorks

  1. Illya LeYa says:

    Ilmu yang penuh manfaat harus kita isi untuk lebih memantapkan strategi dan kaedah kita melangkah kejayaan. InsyaAllah… Satu program yg baik untuk kita turut serta.. LeYa pun dah join and nak join lagi. Jom kawan-kawan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.