LF Outlet & Collections Tawar Koleksi Raya 2021 Menerusi Kurta Al-Haziq 2.0

Pejam celik pejam celik, tak sampai 100 hari kita dah nak puasa semula kan. Kehangatan Syawal pasti kian terasa. Mulalah orang ramai akan sibuk membuat persiapan awal dengan menempah baju sebab dikhuatiri tukang jahit baju taknak ambil di saat-saat akhir.

Bercakap mengenai sambutan Aidilfitri, antara yang Otomen terhibur bila menjelangnya Raya adalah apabila dapat melihat pelbagai bentuk fesyen yang digayakan oleh ramai orang tidak kira lelaki, perempuan, kanak-kanak, muda atau tua. Senang kata, time ni la masing-masing nak tunjukkan gaya siapa paling menawan. Nak-nak zaman teknologi dan media sosial sekarang ni. Dengan #ootdraya nya, confirm meletop dan meriah wall Facebook hari tu.

Jadi, jika korang tercari-cari butik yang menawarkan koleksi fesyen raya terkini dan berpatutan, apa kata korang kunjungi LF Outlet & Collections. Kat situ, ada pelbagai koleksi ditawarkan.

Sempena nak menyambut Aidilfitri yang bakal kunjung tiba tak lama lagi dan Tailor dah taknak ambil tempahan, pihak LF Outlet & Collections bermurah hati mengadakan jualan murah bagi menyemarakkan lagi sambutan perayaan terbesar ini. Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ini bagi mendapatkan koleksi Kurta Al-Haziq 2.0 terkini pada harga murah. Korang juga boleh ikuti laman media sosial LF Outlet & Collections (Facebook/Instagram) bagi mendapatkan informasi dan update tentang koleksi pakaian yang ada.

KURTA AL HAZIQ 2.0 DEWASA

HARGA NORMAL : RM95
HARGA PROMO : RM75
*MATERIAL JAPAN COTTON SILK
*POKET SOROK DIBAHAGIAN ATAS
*HIASAN BUTANG KATUP
*POKET TEPI 1
*CUTTING SLIM FIT (MODEN)

SAIZ KURTA AL HAZIQ DEWASA : S M L XL XXL

📲www.wasap.my/60176321680/Kurta+Al+Haziq

Facebook
http://www.facebook.com/lfoutlets

Instagram
http://www.instagram.com/lfoutlets

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.