Rasai Kelainan Berbuka Puasa di Restoran Nelayan Gombak

Ramadhan sudah tiba lagi. Saat yang dinantikan semua orang ialah berbuka puasa bersama keluarga, sanak-saudara dan sahabat handai. Inilah bulan yang mulia yang menyatukan hubungan kekeluargaan sesama kita. Dan tidak kurang hebat juga, pihak restoran-restoran mahupun hotel-hotel menawarkan pelbagai jenis hidangan sempena Bulan Ramadhan. Jadi, kali ini, otomen terpanggil untuk membawa korang semua ke satu … Continue reading Rasai Kelainan Berbuka Puasa di Restoran Nelayan Gombak

Advertisements

Berbuka Puasa dan Sambutan Syawal @Maestro

Ramadhan sudah pun menjelma. Pastinya ramai yang masih tercari-cari pilihan tempat berbuka puasa. Atas aspirasi tersebut, Opera Clubhouse Symphony Hills, Cyberjaya turut memberikan pengalaman korang berbuka puasa sekaligus menyambut syawal dengan sajian Buffet Ramadhan citarasa semua pengunjung bersama artis-artis tempatan Malaysia. Berbuka Puasa dan Sambutan Syawal @Maestro Pada Selasa 23 Mei 2017, Otomen telah menghadiri … Continue reading Berbuka Puasa dan Sambutan Syawal @Maestro

Me’nate Steak Hub Buffet Ramadan 2017

Ok...hari ini otomen merasai makanan ala barat gitu....huhuhu.. Tepat jam 6:30pm otomen dengan semangatnye menuju ke salah satu kedai makan di area SHAH ALAM...Iaitu sebuah Restoran Me'nate steat hub...so...Apa lagi....otomen nk pilih la makanan yg otomen nak merasai masakan beliau...huhuhuhu...yang pertama....jeng..jeng...jeng...iaitu Mushroom sup huhuhu...banyak syok Ooooo dihirup panas-panas.....terasa nikmat nye cendawan yang bermutu tinggi dari ladang … Continue reading Me’nate Steak Hub Buffet Ramadan 2017

Buffet Ramadhan ala Western di The Chef Cafe, Shah Alam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca setia blog lifestyle otomen taro dan rakan-rakan blogger sekalian. Marhaban Ya Ramadhan! Terasa sekejap saja masa berlalu kan. Dah nak masuk bulan puasa semula. Okay, kali ni otomen nak bawak korang semua ke suatu lokasi menarik untuk berbuka puasa nanti, tak kiralah bersama keluarga mahupun rakan taulan. Lokasi … Continue reading Buffet Ramadhan ala Western di The Chef Cafe, Shah Alam

Promosi Buffet Ramadhan 2017 | Streat Thai The School, Petaling Jaya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca setia blog lifestyle Otomen Taro dan juga rakan-rakan blogger sekalian. Hari ni otomen nak bawak anda ke satu lokasi makan ala Thai di Petaling Jaya. Korang yang penggemar atau pencinta masakan Thai pasti tergila-gila nak tahu kan. Okay...jom tengok apa yang menarik yang ada di sini. Pada 10 … Continue reading Promosi Buffet Ramadhan 2017 | Streat Thai The School, Petaling Jaya