BBSAP Tawar Rumah Mampu Milik Di Bandar Manjung, Perak

Bercakap tentang pembelian rumah, kebanyakan dari kita akan mempersoalkan harga rumah. Lagi-lagi pada masa kini yang mana harga-harga rumah terlalu mahal dan tidak sejajar dengan pendapatan yang ada. Otomen tahu ramai berkeinginan untuk memiliki kediaman impian terutama golongan muda yang rata-ratanya pun belum mempunyai rumah sendiri. Taraf Nusantara Sdn Bhd, sebuah syarikat pemaju membawa inisiatif … Continue reading BBSAP Tawar Rumah Mampu Milik Di Bandar Manjung, Perak

Dapatkan Diskaun Voucher Sehingga RM500 Di My Home

Actually Otomen pun baru je tahu tentang diskaun voucher yang ditawarkan di My Home ni. Tu pun sebab masa Otomen singgah dulu di Home Fair MITEC. So, korang yang bercadang nak membeli perkakasan rumah, boleh lah singgah ke My Home yang akan berlangsung di Sunway Pyramid Convention Centre pada 02 - 04 Ogos 2019 ini. … Continue reading Dapatkan Diskaun Voucher Sehingga RM500 Di My Home