Giveaway Miniature Photography by Waza Studios

Dah lama rasanya Otomen tak ceburi bidang join menjoin GiveAway ni... ekekeke... Dengan keaktifan Otomen dalam dunia blog kini, Otomen terasa seronok semula untuk turut serta dalam aktiviti giveaway ini. Ye lah kan, dalam masa kita mereview kan produk pemilik blog tersebut, dalam masa yang sama blog kita juga akan diterjah. Kan best gitu. Otomen … Continue reading Giveaway Miniature Photography by Waza Studios

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015

Assalamualaikum... Lama juga Otomen tak melalut dalam blog ni kan. Malam ni Otomen dengan rasa sukacitanya membuka lembaran blog dan terlihat akan satu GiveAway dari Sayaiday dan Ayueidris. Dan, tidak semena juga Mrs. Wife Otomen juga turut serta. Ok juga ni kan. Mana lah tahu dedua sekali ada rezeki boleh menang... Hehe... Takpe kita cuba … Continue reading Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015