Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Dah lama juga lah Otomen tak join giveaway atau segmen yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger. Al-maklum dan faham lah jenis lelaki kan. Kadang-kadang malas nak join. Hehehe... Tetapi, blog satu ni memang otomen rasa best dan enjoy dengan tulisannya. Siapa lagi kalau tak kenal, Abam Kie kan? Penulis blog yang berkebolehan ni. Otomen tahu Abam … Continue reading Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Advertisements

Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2013

Assalamulaikum dan Salam 1Malaysia Perrrggghhhhh......first time aku join segmen ni.. Aku pun tak tau sangat la kan...hehehehe... Ni gara2 Ms. Manje aku suruh try join.. Aku pun try la untuk melihat ape yang akan terjadi pada blog aku ni... Nak join segmen ni sangatlah mudah dan bagi lelaki seperti aku yang tak suka benda leceh2 … Continue reading Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2013