Aku dan Study

Dah lama aku nak update pasal kisah ni. Baru hari ni dapat menulis entri tentang cerita yang ingin aku sampaikan sekejap lagi... hehehe.... Alamak!!! Teruja nak menulis sampai terlupa nak beri salam... Assalamualaikum semua... Diharapkan anda sihat kali ini. Terima kasih kerana sudi membaca entri di blog aku ini. Sejak Februari 2014 aku menaikkan taraf hidup … Continue reading Aku dan Study

Syukur Atas NikmatNya

Perrrghhhhh....lame tol aku tak update blog ni... Dah beribu-ribu sawang melekat kat sini... Terbatuk-batuk aku mengemaskannya... Ahahaaa.... Pagi yg indah ni, di kala semua umah Islam sibuk membuat persiapan Aidilfitri yang akan menjelang tidak lama lagi, aku pun yang baru pulang dari tempat kerja nak lah meluahkan sedikit cerita di blog buruk ni... Bermula la … Continue reading Syukur Atas NikmatNya

Betul ker???

Alahaiiiii anak mak.. hehehe... Dah nak kawen dah aku rupenye??? Rase kecik je lagi... Rase macam masih menyusu ngan mak lagi... Hahaha... Alkisahnya dah nak kawen dah aku... Dengan siapa??? Lorrr...kot kisah dalam blog aku ni selalu aku mention sorang je la perempuan yang aku sayang... Tak lain tak bukan Miss Manje aku yg busyuk … Continue reading Betul ker???